Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g31g111kcal2.5g24.3g0.2g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell39g42kcal9.3g0g0.2g0g
Pesto rosso5.6g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Findus thai wokkivihannekset39g10kcal0.5g1.5g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g3.5g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g394kcal25.4g55.6g7g3.4g
Valittu annoskoko178g197kcal12.7g27.8g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g99kcal6.4g13.9g1.8g0.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823