Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini, 12%12g10kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g378kcal26.8g14.2g21.2g3.2g
Valittu annoskoko178g189kcal13.4g7.1g10.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna89g95kcal6.7g3.6g5.3g0.8g
Arvot/100g100g106kcal7.5g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267