Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g56g68kcal10.1g1g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 38g10kcal1.2g1.2g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g25g85kcal6.3g0g6.5g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g3.1g11kcal0.5g0g1g0g
Lohkoperunat, Rainbow50g65kcal1g11g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g548kcal38.8g30g30g0.2g
Valittu annoskoko178g274kcal19.4g15g15g0.1g
Annoskoko puolitettuna89g137kcal9.7g7.5g7.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054