Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g25g110kcal0.9g0.7g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g672kcal2.2g109.2g23g0.2g
Valittu annoskoko178g336kcal1.1g54.6g11.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna89g168kcal0.6g27.3g5.8g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.7g6.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113