Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 38g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g403kcal31.2g22.4g20.4g1g
Valittu annoskoko178g202kcal15.6g11.2g10.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna89g101kcal7.8g5.6g5.1g0.3g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598