Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl63g221kcal8.8g0.3g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g25g19kcal1.4g2.7g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g3.5g1.3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 18g68kcal0.4g0.4g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g637kcal22.6g11g55.4g1.8g
Valittu annoskoko179g318kcal11.3g5.5g27.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna89g159kcal5.7g2.8g13.9g0.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940