Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)60g15kcal0.6g3.3g0g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g142kcal13g8.8g6g2.2g
Valittu annoskoko179g71kcal6.5g4.4g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna89g36kcal3.3g2.2g1.5g0.6g
Arvot/100g100g40kcal3.6g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139