Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee61g63kcal14.2g0g0.9g0g
Seesamiöljy, Amoy1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Maissitärkkelys 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sokeriherneen palko14g4.1kcal0.5g0.5g0g0g
Lihaliemi laimennettu 14g2.6kcal0g0.4g0.1g0g
Pinaatti 27g3.7kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g242kcal34g10.8g6.6g3.4g
Valittu annoskoko179g121kcal17g5.4g3.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g61kcal8.5g2.7g1.7g0.9g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421