Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)16g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa26g4.5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour8.8g26kcal0.3g0.4g2.6g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa18g53kcal4g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g377kcal22.8g11.2g26.4g3.8g
Valittu annoskoko179g189kcal11.4g5.6g13.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna89g94kcal5.7g2.8g6.6g1g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148