Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 101g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g15g17kcal1.7g0.8g0.7g0.1g
Juusto, Arla Kadett 5%7.5g14kcal2.6g0.1g0.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.1g7.6kcal0g0g0.9g0g
Paprikajauhe 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g216kcal22.2g9.4g9.2g3g
Valittu annoskoko179g108kcal11.1g4.7g4.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna89g54kcal5.6g2.4g2.3g0.8g
Arvot/100g100g60kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019