Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g1.8g5.8kcal0.1g0.3g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Puuroriisi5.5g19kcal0.3g4.2g0.1g0.1g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%33g42kcal6.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g174kcal16g13.6g6g2.6g
Valittu annoskoko179g87kcal8g6.8g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna89g43kcal4g3.4g1.5g0.7g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432