Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Punaherukka 15g8.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%29g18kcal0.9g2.1g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 18g98kcal0.2g0.1g11g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g54g46kcal0.6g9.9g0.2g1g
Fariinisokeri10g42kcal0g10.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.4g25kcal0.9g0.2g2.2g0.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)29g91kcal3.9g16.6g0.9g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g707kcal17.4g82.2g33.2g11.6g
Valittu annoskoko179g354kcal8.7g41.1g16.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna89g177kcal4.4g20.6g8.3g2.9g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65218