Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 131g36kcal1.6g5.3g0.3g2.8g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 1.9g7kcal0g0g0.8g0g
Piirakkataikina Sunnuntai38g139kcal1.9g12g9.4g0.7g
Siirappi, tumma2.8g9kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g385kcal7.2g39.2g21g7.2g
Valittu annoskoko179g193kcal3.6g19.6g10.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna89g96kcal1.8g9.8g5.3g1.8g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903