Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Ketsuppi, Felix2.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 2.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle30g39kcal1.9g6g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g527kcal52.6g15.2g28.4g3g
Valittu annoskoko179g263kcal26.3g7.6g14.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna89g132kcal13.2g3.8g7.1g0.8g
Arvot/100g100g148kcal14.7g4.3g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630