Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g42g40kcal8.4g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman14g38kcal0.4g0.6g3.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g228kcal19.4g8.4g12.8g2g
Valittu annoskoko179g114kcal9.7g4.2g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna89g57kcal4.9g2.1g3.2g0.5g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080