Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g47g36kcal1.1g0.2g3.4g0g
Sipuli 35g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g190kcal5.6g11g13.2g1.4g
Valittu annoskoko179g95kcal2.8g5.5g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna89g48kcal1.4g2.8g3.3g0.4g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612