Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g5.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka21g14kcal0.8g2.3g0.2g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 84g81kcal2.5g16.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g331kcal35.4g37.8g3.6g3g
Valittu annoskoko179g166kcal17.7g18.9g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna89g83kcal8.9g9.5g0.9g0.8g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566