Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai56g208kcal2.8g18g14g1.1g
Pinaattipakaste 150g21g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 28g84kcal5.1g0.3g7g0g
Pinjansiemenet, Parrots7g44kcal2g0.9g3.9g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 28g24kcal0.9g1.2g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g781kcal28.2g42g56.6g4.4g
Valittu annoskoko179g391kcal14.1g21g28.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna89g195kcal7.1g10.5g14.2g1.1g
Arvot/100g100g219kcal7.9g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218