Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen84g110kcal14.3g1.7g6.9g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g28g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g47g126kcal5.2g22.5g1.4g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 19g13kcal0.3g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g507kcal40.8g50.6g18.6g0.4g
Valittu annoskoko179g254kcal20.4g25.3g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna89g127kcal10.2g12.7g4.7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902