Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g14g49kcal0.8g10.7g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.2g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 2.2g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g226kcal12g30.4g5g3.4g
Valittu annoskoko179g113kcal6g15.2g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g57kcal3g7.6g1.3g0.9g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943