Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka7.5g29kcal0.4g6.2g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g274kcal17.4g24g11g2.8g
Valittu annoskoko179g137kcal8.7g12g5.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna90g69kcal4.4g6g2.8g0.7g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339