Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 14g45kcal3.4g6.4g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juuriselleri 19g6kcal0.2g0.9g0g0.6g
Herne, pakaste (rainbow)28g24kcal1.7g4.2g0g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g7g11kcal1.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g228kcal14.4g26.8g6.2g6g
Valittu annoskoko179g114kcal7.2g13.4g3.1g3g
Annoskoko puolitettuna89g57kcal3.6g6.7g1.6g1.5g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520