Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha79g131kcal15g0g7.9g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g8.5g27kcal0.8g4.4g0.5g0.8g
Omena, ulkomainen, kuorittu 23g10kcal0g2.1g0g0.4g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g12g11kcal1.8g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g17g47kcal3.2g0g3.9g0.2g
Siirappi 0.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g496kcal43.4g18.2g27g3.4g
Valittu annoskoko179g248kcal21.7g9.1g13.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g124kcal10.9g4.6g6.8g0.9g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706