Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha665g1105kcal126.4g0g66.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl499g150kcal23g9.5g1.5g8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)200g539kcal59.9g0g33.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g416g624kcal6.7g14.6g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g4834kcal432g48.2g328.6g16g
Valittu annoskoko1780g2417kcal216g24.1g164.3g8g
Annoskoko puolitettuna890g1209kcal108g12.1g82.2g4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667