Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman267g454kcal32g0g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 67g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Juuriselleri 91g29kcal1.1g4.2g0.2g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.3g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g5.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g1357kcal75.8g83.4g56.6g25g
Valittu annoskoko1780g679kcal37.9g41.7g28.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna890g339kcal19g20.9g14.2g6.3g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512