Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 720g2471kcal73.4g504g8.6g25.2g
Auringonkukansiemen 180g1069kcal41.4g22.7g89.1g10.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu126g682kcal30.9g22.4g57.8g4.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 54g364kcal14.5g3.7g31.3g6.6g
Kaurahiutale 72g269kcal10.4g41g5.3g7.2g
Vesi630g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g9709kcal341.2g1187.6g384.2g109.4g
Valittu annoskoko1782g4855kcal170.6g593.8g192.1g54.7g
Annoskoko puolitettuna891g2427kcal85.3g296.9g96.1g27.4g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316