Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 450g364kcal7.1g75.7g0.2g13.5g
Vesi975g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g7.5g9kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Vuohenjuusto Sainte Maure38g113kcal6.4g0g9.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)68g20kcal0.7g4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Ruokaöljy keskiarvo 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3567g1477kcal32.4g175g64.2g33.4g
Valittu annoskoko1784g739kcal16.2g87.5g32.1g16.7g
Annoskoko puolitettuna892g369kcal8.1g43.8g16.1g8.4g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219