Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha933g1549kcal177.3g0g93.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 233g150kcal7.5g11.2g8.2g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Korppujauho 29g107kcal3.1g21.8g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Pekoni atria198g694kcal29.7g0g59.5g0g
Porkkana 228g74kcal1.4g12.6g0.5g5.8g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3570g5491kcal456.4g127.6g337.2g17.4g
Valittu annoskoko1785g2746kcal228.2g63.8g168.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna893g1373kcal114.1g31.9g84.3g4.4g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731