Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 450g857kcal77.7g25g49.2g2.5g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)225g360kcal18g9g29.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g416g146kcal4.2g28.3g2.1g5.8g
Becel juokseva, annos 10g17g111kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g450g1485kcal54g292.5g8.6g40.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3573g5962kcal314.6g716.4g203.4g97.6g
Valittu annoskoko1787g2981kcal157.3g358.2g101.7g48.8g
Annoskoko puolitettuna893g1491kcal78.7g179.1g50.9g24.4g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007