Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 749g263kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus120g419kcal16.8g0.6g38.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 599g1977kcal12g18g209.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%300g689kcal86.9g7.5g35.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g6734kcal302.4g83.6g573.6g41.8g
Valittu annoskoko1788g3367kcal151.2g41.8g286.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna894g1684kcal75.6g20.9g143.4g10.5g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994