Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.5g10kcal0.5g0g0.9g0g
Sokeri 175g710kcal0g174.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl700g2380kcal14g21g245g0g
Mustikka, Pakkasmarja700g233kcal3.5g44.8g4.2g23.1g
Marenki 210g576kcal10.7g130.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3577g7819kcal57.4g743g500.4g46.2g
Valittu annoskoko1789g3910kcal28.7g371.5g250.2g23.1g
Annoskoko puolitettuna894g1955kcal14.4g185.8g125.1g11.6g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218