Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis133g149kcal29.3g0g4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.3g5.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g481kcal71.4g5g19.8g2.8g
Valittu annoskoko179g240kcal35.7g2.5g9.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna90g120kcal17.9g1.3g5g0.7g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524