Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g70g119kcal14g0g7g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g55g91kcal4.4g17.2g0.6g1.7g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 33g21kcal1g1.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g508kcal42.6g38.2g20.6g3.6g
Valittu annoskoko179g254kcal21.3g19.1g10.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna90g127kcal10.7g9.6g5.2g0.9g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759