Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)31g26kcal1.9g5g0.1g1.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 31g43kcal0.8g7.6g0.7g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g277kcal18g31g8.4g7g
Valittu annoskoko179g138kcal9g15.5g4.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna90g69kcal4.5g7.8g2.1g1.8g
Arvot/100g100g77kcal5g8.7g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530