Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green28g92kcal6.8g13.8g0.3g3.4g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g262kcal14.8g33.6g6g7.6g
Valittu annoskoko179g131kcal7.4g16.8g3g3.8g
Annoskoko puolitettuna90g66kcal3.7g8.4g1.5g1.9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.4g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442