Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 19g16kcal0.3g3.2g0g0.6g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 66g78kcal9.5g0g4.5g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.7g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g14g45kcal2.1g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g313kcal25g10g18.8g2.8g
Valittu annoskoko179g157kcal12.5g5g9.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna90g78kcal6.3g2.5g4.7g0.7g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938