Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 38g85kcal7.1g0g6.4g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä23g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Keittojuurekset, apetit23g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g14g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g291kcal16.6g15.2g17.8g5.2g
Valittu annoskoko179g145kcal8.3g7.6g8.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna90g73kcal4.2g3.8g4.5g1.3g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.2g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345