Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Viinietikka balsami19g6.6kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow38g338kcal0g0g37.5g0g
Silakkafilee 113g162kcal18g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g1085kcal36g18.4g95g0g
Valittu annoskoko180g542kcal18g9.2g47.5g0g
Annoskoko puolitettuna90g271kcal9g4.6g23.8g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794