Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keltainen 4.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)25g33kcal4.5g0.5g1.5g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g8.3g13kcal0.7g0.4g1g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g8.3g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana359g209kcal13g19.6g8g2.4g
Valittu annoskoko180g104kcal6.5g9.8g4g1.2g
Annoskoko puolitettuna90g52kcal3.3g4.9g2g0.6g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964