Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)22g13kcal0.2g1g0.9g0g
Ruokakerma ingman 5%18g15kcal0.6g1g0.9g0g
Rainbow perunasipulisekoitus88g57kcal1.4g13.1g0.1g1.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit53g115kcal7.8g1.4g8.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g401kcal20g33.2g21g2.4g
Valittu annoskoko180g201kcal10g16.6g10.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna90g100kcal5g8.3g5.3g0.6g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167