Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Perunajauhot,rainbow400g1296kcal0.4g324g0.4g5.6g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Mansikka 235g110kcal1.2g19.8g0.5g4.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g118g459kcal0g115.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 235g97kcal2.4g9.7g1.9g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g7972kcal119g1627g95.8g37.8g
Valittu annoskoko1790g3986kcal59.5g813.5g47.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna895g1993kcal29.8g406.8g24g9.5g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386