Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 140g754kcal1.3g1g84.2g0g
Sokeri 143g581kcal0g143g0g0g
Kananmuna kuoreton 101g144kcal12.6g0.3g10.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 164g563kcal16.7g114.9g2g5.7g
Grahamjauho 139g456kcal14.7g84.3g3.1g13.8g
Mustikka metsä- 561g247kcal2.8g35.9g3.4g18.5g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g112g131kcal3.1g4.5g11.2g0g
Rahka Milbona281g191kcal34.2g10.9g0.6g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 101g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g6780kcal193g887.2g248g76g
Valittu annoskoko1791g3390kcal96.5g443.6g124g38g
Annoskoko puolitettuna896g1695kcal48.3g221.8g62g19g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163