Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g394g670kcal78.8g0g39.4g0g
Peruna, uusi 293g228kcal4.9g47.1g0.6g2.9g
Sipuli kuivattu 11g31kcal1.2g4g0.2g3.9g
Keittojuurekset, apetit225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g12g31kcal0.7g1.1g2.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g8.4g27kcal0.8g4.2g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g2090kcal176.8g134.4g88.6g25.6g
Valittu annoskoko1791g1045kcal88.4g67.2g44.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna896g523kcal44.2g33.6g22.2g6.4g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125