Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado529g244kcal3.2g58.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 496g168kcal10.2g21.4g1g12.6g
Parsa 417g65kcal5.3g5g0.8g6.3g
Ruokaöljy keskiarvo 45g398kcal0g0g45g0g
Hunaja 34g112kcal0.2g27.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 68g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea203g20kcal2.2g1.6g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g2041kcal42.6g229.2g94.4g42.8g
Valittu annoskoko1791g1020kcal21.3g114.6g47.2g21.4g
Annoskoko puolitettuna896g510kcal10.7g57.3g23.6g10.7g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739