Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g751g1277kcal150.2g0g75.1g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g376g94kcal5.6g16.9g1.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g376g162kcal9g23.3g1.1g6.4g
Pirkka kermajuusto 17%60g174kcal18.6g1g10.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)225g158kcal27g7.9g2.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3582g3795kcal420.8g98.2g187.2g12.8g
Valittu annoskoko1791g1898kcal210.4g49.1g93.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna896g949kcal105.2g24.6g46.8g3.2g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936