Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 112g253kcal17.9g0.6g20.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g560g661kcal96.9g7.3g24.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 400g170kcal1.5g16.4g0g0g
Lanttu 160g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Ruusukaali 200g49kcal2.8g3.9g1g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g2565kcal246.8g109.4g94.6g31.8g
Valittu annoskoko1792g1283kcal123.4g54.7g47.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna896g641kcal61.7g27.4g23.7g8g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959