Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä526g578kcal41g94.6g2.6g42.1g
Peruna, keskikokoinen 60g374g224kcal5.6g48.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 82g19kcal1.5g2g0.2g1.7g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g23g206kcal0g0g23.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7g6.7kcal0.1g1.3g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Paprika punainen 234g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka280g28kcal3.1g2.2g0.6g2.8g
Feta, Arla Apetina 3%234g257kcal42.1g4.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g2806kcal193g331.4g70.4g111g
Valittu annoskoko1792g1403kcal96.5g165.7g35.2g55.5g
Annoskoko puolitettuna896g701kcal48.3g82.9g17.6g27.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449