Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK768g1229kcal161.3g2.3g691.2g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 320g924kcal35.2g9.6g83.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 640g2113kcal12.8g19.2g224g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g8664kcal428.8g83g1997.6g2.6g
Valittu annoskoko1792g4332kcal214.4g41.5g998.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna896g2166kcal107.2g20.8g499.4g0.7g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632