Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki776g528kcal94.7g30.3g1.6g0g
Edam 24% (Arla)466g1491kcal121.1g0g111.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu422g532kcal46.5g1.3g38g0g
Vehnälese 37g85kcal5g5.7g1.7g14g
Ruisjauho kokojyväjauho 75g227kcal6.5g41.3g1.4g10.4g
Leivinjauhe 16g27kcal0.8g5.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g5780kcal549.2g169g309g49g
Valittu annoskoko1792g2890kcal274.6g84.5g154.5g24.5g
Annoskoko puolitettuna896g1445kcal137.3g42.3g77.3g12.3g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577