Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g315g406kcal13.2g16.1g31.5g0g
Auringonkukansiemen 267g1584kcal61.3g33.6g132g16g
Seesaminsiemen, kuorineen 160g1079kcal43g11g92.8g19.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale133g80kcal13.3g6.7g0.4g97.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g160g773kcal39.2g53.3g46.1g45.4g
Fiber husk (1rkl=10g)27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.7g
Kananmuna kuoreton 293g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g53g200kcal9.5g23.6g11.9g5.6g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki352g197kcal29.9g17.6g0.7g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g9574kcal495.8g345.8g691.4g413.6g
Valittu annoskoko1792g4787kcal247.9g172.9g345.7g206.8g
Annoskoko puolitettuna896g2394kcal124g86.5g172.9g103.4g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415